Welcome to SueCute's Fotopages

By: sue cute

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Dec-2006 03:25 Email | Share | | Bookmark
Birthday Girls 2006

Happy Birthday To All Of Us.....2006
Aku Ada Karana Kau Ada.......
Persahabatan Sejati Membina Kerinduan Abadi....
View all 9 photos...

Date : 3 December 2006
Venue : Putra Perdana Garden, Putrajaya
Members : Anna, Farid, Lynn, Wati, Rieyza, Sue and Nielini
Photographers : Rieyza & Anna

* Kami bertujuh menyambut HariJadi bagi tahun 2006 nie serentak dari
Januari - Disember......




Thursday, 9-Nov-2006 09:15 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Raya DOS 2006; 9 September

Baju Raya 2006.........
With Dos's Minister; Y.B. Dato Sri Mohd Effendi Nawawi
My Latest Pic.....
View all 31 photos...




Date : 9 November 2006, Thursday
Venue : DOS in The Park, Putrajaya
VIP : Y.B. Dato Sri Mohd Effendi Nawawi ( Minister in Prime Minister Department)
Model : SueCute & The Gengs
Photographer : SueCute & and The Gengs




Monday, 6-Nov-2006 01:21 Email | Share | | Bookmark
Open House at Villa Impian Dato K-DOS ; 4 November 2006

At Villa Impian Dato K-DOS.....
My latest pic after raya 2006.....
Posing reramai....antara yang hadir...
View all 9 photos...


On Saturday hari tu Sue memenuhi 4 open house yang semua makanan
sedap2 belaka...! Sebelah siang Sue ada open house bersama someone
special kat KL....namun sebelah malamnya Sue sempat diundang ke Villa
Impian Dato K-DOS di Balakong. Sue pergi bersama Ana, Lynn, Lini, Azie
and Rieyza....seperti biasa Rieyza akan menjadi our photographer......
Thanks a lot to Dato K and Kak Dahlia (his wife) yang masak special nasi
Beriyani malam tu setaraf restoren Insaf KL gitu....! May Allah Bless U and Family....
-MayaKirana-




Rumah Dato K-DOS yang dihiasi cantik dengan perabot antik....Exclusive!



Wednesday, 1-Nov-2006 08:50 Email | Share | | Bookmark
Hadiah Raya......!

Pencinta Wanita....ops! hi!hi!


Hi kekawan....selamat kembali bertugas dan kembali ke alam realiti.....
hi!hi! jangan ada yang dok termimpi-mimpi lagik ketupat, rendang, and
bla2x.......sementara nak tgu gambar terbaru jamuan raya office Sue
9hb Nov nih....apakata layan dulu this song walaupun ia lebih sesuai untuk
lelaki tapi ntah nape Sue suka bangat seh this song.....So layan......


Tuesday, 17-Oct-2006 00:28 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri.....Mohon Maaf Zahir dan Batin

Selamat Hari Raya & Happy Deepavali....
Selain Rendang & Ketupat; nasi ayam juga salah satu juadah raya.
Ini bukan baju raya tapi baju pakai nak gie shopping raya.....
Pada 19hb nie Sue dah pun cuti untuk beraya di kampung bersama
keluarga tercinta......Pada semua kekawan/kenalan/sahabat/teman
yang tidak pernah jemu-jemu memberi komen di fotopages ini
Sue menyusun sepuluh jari memohon keampunan sekiranya ada
tersalah kata dan terkurang bicara di sepanjang hubungan persahabatan
kita selama ini....Dan juga Sue ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada yang
muslim dan yang menyambut Deepavali...Happy Deepavali....
Jumpa lagi selepas 29hb Oktober ya.....Regards-SueCute-




[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net