Welcome to SueCute's Fotopages

By: sue cute

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Apr-2009 07:27 Email | Share | | Bookmark
SB for Suraiya Basron or SemBonia??????

Sue with SB ,......
Salam...untuk petamanya syukur diam tak diam dah pun kita menjejak
Bulan April 2009....Mohon kemaafan dah lama Sue tak update FP nie
oleh kerana kesuntukan masa lately nie...walaubagaimanapun ini dia hadiah Sue
buat semua member2 FP//......Taraaaa ini dia Sue with new beg SB (Sembonia) kay bukan
nama penuh Sue...he!he! Layan......


"Aku wanita punya hati nurani, Yang tak dapat dibohongi,
Pabila cinta telah membutakan mata, Dan membuat tuli telinga
Apakah salah jika aku menyinta,Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati, Belahan jiwaku ini
Cintaku ini anugerah terindah, Dari yang maha kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah, Meskipun kita berbeza
Apakah salah jika aku menyinta, Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati, Belahan jiwaku ini..
Aku wanita aku kaum hawa, Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta, Selayaknya manusia
Apakah salah jika aku menyinta, Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati, Belahan jiwaku ini.."




Wednesday, 25-Feb-2009 06:25 Email | Share | | Bookmark
Perlu Kamu........

 


Saat ini*Ku cerita*Isi hati segala rahsia
Aku rindu*Aku perlu*Hati kamu terukir namaku

Aku tahu*Aku rindu*Aku perlu mengenali kamu
Biar masa bercerita*Kau takkan hilang aku sayang

Ku sadari saat manis ni kan pergi
Biar aku ngerti*Kerna aku mahu kamu

Ku ulangi kau yakini hati ini
Kerna aku cinta kamu
Hari hari aku*Kan menjadi hari kamu
Kerna syarat hidup*Disayangi…

Biar nyata*Aku setia
Janji cinta tentunya berbeda
Maafkan lah salah kita
Biar benci*Ku tetap di sisi


*** Kredit to Bro ArazzsRazwill for touch up my pic as above....Thanks a lot Bro!



Friday, 23-Jan-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Cinta Adam dan Hawa ; New Song 2009

Exclusive Picture With Dr Muzaffar.....LAYAN......
Cinta adam dan hawa
Terbit di syurga terang di jiwa
Menggerakkan nurani
Mencari kasih suci
Sehingga kita yg tertinggal saling damba
Sentiasa rasa sunyi bersendiri
Mana dia kekasih hati
Mana dia pujaan ku yang sejati
Dengarlah bisikan asmaraku

Cinta adam dan hawa
Satu bersama satu terpisah
Buat diriku tertanya-tanya
Cinta adam dan hawa
Satu harapan, satu sandaran
Buat diriku rindukan dia
Kau yang aku puja
Kau yg aku cinta.....oh
Kasihku di Firdausi
Cinta adam dan hawa
Terbit di syurga terang di jiwa
Menjadi saksi impian murni




Thursday, 15-Jan-2009 02:57 Email | Share | | Bookmark
My Cute Boy's Birthday, Qhozai Daud Zamli

My Cute Qhozai......
Macam-macam posing
Membulatkan matanya...nakal betuiii la dia nie...
View all 4 photos...
Today, 15 January 2008, My cute boy's birthday Qhozai Daud Zamli.
15 January 2001- 15 January 2008, genaplah umur si kecilku ini 8 tahun
emm rasa sekejap je membesarkan dia dengan penuh kasih dan sayang
yang tidak berbelah bagi. Semoga hari jadi Qhozai yang ke -8 ini lebih
diberkati olehNya, membawa seribu pengertian, kegembiraan, kejayaan
dan dipanjangkan umur serta rezeki. Insyallah- Regards, Ayoung Sue-



Wednesday, 24-Dec-2008 06:17 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year 2009/1430H......................

Imej Terbaru Sue 2009/1430H
Salam, today my last day work in this year....2008, banyak kenangan
pahit manis sepanjang liku-liku perjalanan Sue di tahun 2008.....
Semoga tahun depan 2009 yang akan datang dalam 7 hari lagik membawa
seribu rahmat, kebahagian, kejayaan dan kegembiraan kepada kita semua....
"Happy New Year 2009 dan Tahun Islam 1430H- May Allah Bless All of Us"



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net