Welcome to SueCute's Fotopages

By: sue cute

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Dec-2008 02:42 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Eija 13 Disember 2008, Kuala Kurau Perak.

Bersama adikku yang tersayang....
Zah bersama Eija; kawan dari kecil nie....
Ana dengan Eija; sama biru.....
View all 8 photos...
Last weekend, Sue pi Penang tu selain untuk bercuti Sue juga pergi kenduri kawin Eija
adik angkat kesayangan ku di Kedai 2, Kuala Kurau, Perak. Kami berempat Sue, Ana
(kawan Sue kat Penang tu), Zah dan Noor sampai dalam kul 11 pagi hari Sabtu tu dari Penang;
Zah ambil kitaorg (coz Zah sekampung dengan Eija) on the way ke rumah Eija...Kami
semua tumpang bahagia dan gembira di atas perkahwinan Eija dengan pilihan hatinya Nizam.
Nizam kindly pls take care of her tau...Eija adalah seorang adik yang terbaik yang Sue pernah
temui dan sayang sangat dengan persahabatan ini.....Hope she can get very happening and
wonderfull life in her married....Perkara yang terindah dalam hidup adalah bila kita diijabkabulkan
bersama lelaki yang tercinta yang dapat menjaga kita hingga akhir hayat...May Allah Bless Both
Of Them....Gambar pengantin lelaki TUNGGU kemunculannya dengan juru foto profesional gitu...
Coming Soon banyak lagik....Also Thanks to Jamal; The Photographer..Regards, kak Sue.



Tuesday, 16-Dec-2008 07:24 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To Me Part IV (Final)

Set meja makan juga dari yang tersayang
Ini pulak hadiah special dari adikku Suhana LHDN Penang...
Ini tudung bawal grey from Mieza Officemate yang rapat....
View all 5 photos...
Sue baru balik bercuti hujung tahun di Penang dari 13 hingga 16 hb Disember bebaru ini.....
taraaaaa sebelum Sue upload banyak gambar-gambar menarik dari sana izinkan Sue
masukkan entry Final for hadiah-hadiah birthday dari kawan, teman dan sahabat baik
untuk birthday Sue tahun nie yang Sue rasa meriah dan bersyukur sangat.....antaranya lagik
ialah....enjoys....




Tuesday, 9-Dec-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To Me Part III.....

Hadiah dari Dia last year....
Hadiah Hari Jadi Tahun Nie....2008
Hadiah masuk rumah baru...
View all 5 photos...
Taraaaaaa....ini adalah hadiah dari my special one....
sunglases tu hadiah dari dia last year...(masukkan jugak le
coz last year tak masuk dalam entry kui!kui!) dan langsir,
and peti ais tu hadiah dari dia untuk this year....langsir tu
sempena Sue masuk rumah baru...enjoy....To my lovely
one..Thanks a lot for all the best moment with you...
Love U so much! Muahhhhh!!!




Tuesday, 25-Nov-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To Me Part II..........

Sue yang terkejut bila Zah & Noor datang dgn kek
Bergambar bersama Noor ...thanks a lot sis
Meniup lilin sambil Noor and Zah menyanyi..Happy Birthday!
View all 9 photos...
Pada 21hb Nov malam, iaitu malam kedua birthday Sue,
Sue diraikan sambutan Birthday oleh 3 org adik angkat kesayangan Sue iaitu
Noor, Zah and Eija....Tapi Eija dok di Penang nun sempat gak
"berkomplot" buat supprised kat Sue dgn Noor and Zah kat sini! Thanks a lot my lovely
sis, mmg parti yang dibuat tu betul-betul Sue pun tak jangka sehingga usia nie masih
lagik diingati oleh mereka dengan kek dan makanan bagai di Warisan Putrajaya...
hadiah yang diberi pun mmg citarasa Sue sangat. Once again thanks a lot to them
coz this celebration, present and also always stand behind me whatever condition....
selama ini...Love all of you so much ! Noor, Zah and Eija....May Allah Bless 3 of U




Friday, 21-Nov-2008 00:26 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To Me Part I.....Today....21 November 2008

Happy
Birthday
To Me.......2008
View all 6 photos...
Salam, Rakan-rakan seperjuangan syukur ke hadrat Ilahi Sue masih diberi segala kerahmatan
di hari yang paling bererti dalam hidup Sue today. Terharu sangat kepada kawan -kawan
seperjuangan yang sanggup "stayback" malam tadi untuk wish "Happy Birthday" pada Sue
until midnight,....Sue dapat wishes in advanced since dari waktu lunch semalam lagi dari
member lama UiTM, sampai lah ptg smlm call and sms berpusu-pusu masuk dari kawan tempat
kerja lama, masa belajar, family, insan tersayang, adik-adik tersayang dan sampai lah pagi nie pun masih lagik ada wishes. Thanks a lot di atas segala doa dan harapan yang diberi. Doakan Sue
mencapai segala yang diingini dalam tahun yang mendatang ini. Finally, "Happy Birthday To Me"....
Once again thanks a lot for all my friends yang masih lagi ingat my birthday nie....Persahabatan dan ikatan kalian adalah lebih bermakna dari segalanya...., pada yang tersayang terima kasih di atas segala
pengertiaan sepanjang kita bersama, sesunguhnya mengenalimu adalah detik terindah dalam hidupku...dan kepada family especially for my mum, syukur kerana Allah memberi segalanya masa
untuk kita bersama di dunia ini...Moga ia abadi hingga akhir hayat,..... Lunch nie dah ada "teman" booking nak belanja first date untuk my birthday hu!hu! terharu....






[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net