Welcome to SueCute's Fotopages

By: sue cute

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Nov-2008 01:08 Email | Share | | Bookmark
Ku Berpisah Lagi....

The Best Moments Of Us.......
15 November, Sabtu - Sekali lagi Sue terpaksa berpisah dengan insan-insan yang
Sue rapat dan sayang. Dia banyak bersama dengan Sue waktu senang dan susah.
Sebagai dilahirkan tunggal, Sue selalu menumpang kasih pada kawan-kawan yang
boleh dianggap adik dan kakak.....dia ini salah seorang kawan, sahabat dan adik
yang selalu berdiri dan memahami jiwa Sue. Dia dapat bertukar ke Sabah negeri
asalnya dan berkhidmat di sana. Walaupun jiwa dan hati kami resah untuk berpisah
tetapi sebagai kawan dan kakak Sue mendoakan yang terbaik buatnya di sana.
Sebelum kami berpisah, dia sempat menulis sms pada Sue " Kak Sue, you're the best
sister I ever have in this universe, I love you no matter how far you're".....Dia yang Sue
maksudkan ialah adikku Heerlena Juarih. Dik May Allah Bless you forever.- Love, kak Sue


INI LAGU KEGEMARAN KAMI BERSAMA ......
-SHANE WARD; NO PROMISES-

Hey baby when we are together
Doing things
That we love
Everytime you’re near
I feel like I’m in heaven
Feeling high
I don’t want to let go girl
I just need you to know girl

I don’t wanna run away baby
You’re the one I need tonight
No promises
Baby
Now I need to hold you tight
I just wanna die in your arms
Here tonight

Hey baby when we are together
Doin’ things
That we love
Everytime you’re near
I feel like I’m in heaven
Feelin’ high
I don’t want to let go girl
I just need you to know girl

[ Find more Lyrics at www.mp3lyrics.org/bu ]
I don’t wanna run away baby
You’re the one I need tonight
No promises
Baby
Now I need to hold you tight
I just wanna die in your arms

I don’t wanna run away
I want to stay forever
Through time and time
No promises
I don’t wanna run away
I don’t wanna be alone
No promises
Baby
Now I need to hold you tight
Now and forever my love
No promises

I don’t wanna run away
Baby
You’re the one I need tonight
No promises
Baby
Now I need to hold you tight
I just wanna to die in your arms here tonight

I don’t wanna run away
Baby
You’re the one I need tonight
No promises
Baby
Now I need to hold you tight
I just wanna to die in your arms here tonight


This song I will dedicated especially to you dear...

Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Ilahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi

KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan

Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita


Wednesday, 5-Nov-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
My Coming Soon Birthday.....on November.....

INi pic masa kecil, sekolah dan zaman Universiti...
Masa kerja first kat BNM lepas grade....
Masa mula-mula kerja ngan DOS....
View all 7 photos...
November adalah bulan paling bermakna dalam hidup Sue....especially on 21st Nov..
kerana bulan November lah Sue dilahirkan a few years ago...(tak yah lah
beritahu tahun bila yea...he!he!). Syukur alhamdulillah pada Allah S.W.T.
Sue masih diberi olehNya kesempatan untuk terus menjadi hambaNya
du bumi yang fana ini......Berterima kasih pada ibu dan seluruh family
Sue, kerana dengan izinNya juga Sue memilki mereka dalam hidup Sue...
harta yang tak ternilai di dunia ini....Terima kasih juga pada yang tersayang
kerana begitu setia "menghuni dan memilki" hati Sue sekian lama. Sangat
terharu di atas segala pengertian itu. Semoga akhirnya hubungan kita ini dengan
tirai kebahagian, Insyallah. Also thanks to all my kliks and friends kerana kalianlah
yang berdiri bersama-sama Sue walau setiap kali senang atau pun susah. I love you
all semua...So sempena awal Nov ini (walaupun belum masanya lagi my birthday tu)
Sue nak hadiah gambar-gambar Sue sepanjang Sue melaluinya ini...apa yang dapat
Sue katakan tak mudah sebenarnya menjadi Suraiya hari ini....Sue akan
paparkan beberapa koleksi gambar-gambar lama Sue, malah 85% dah ada
kat entry2 terdahulu my FP nie...ia cuma compilation sepanjang Sue melalui hidup ini.
Akhir kata, doakan Sue panjang umur, murah rezeki dan mencapai apa yang diingini
dalam hidup ini yea...Thanks...Layan...










Thursday, 23-Oct-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark
Renuion CS11, UiTM Shah Alam; Rainforest Bistro, Sunway Piramid

All of us, ......Sweet memory...
With Norajaisyah....
My lovely kak Sall, Reen UK and Norajaisyah..
View all 12 photos...
Last Sunday on 19 Oct 2008, we all punya renuion CS11, UITM Shah Alam
at Rainforest Bistro, Sunway Piramid. Sue punya x classmates actually
ada 35 person, tapi dah nama pun renuion kan nak carik balik semua tu dalam
masa terdekat (coz nak kejar my friend Reen nie dia sambung PHD in Statistic
at Newcastle, UK. Dia balik bercuti kat sini bulan nie, on 25 dah nak balik sana).
Based on her requested gak Sue, Kak Sall and Kak Iza jalankan untuk mengumpul
kehadiran....ramai gak lah yang dapat contact balik..dan at last from out of 35, hampir
20 org mengesahkan kehadiran...tapi malangnya hari kejadian 7 org kami je yang datang...
well what to do since this is our first meeting after grade we accepted lah...
cuma feel dissaponted gak with a few klik yang beria bagik idea masa nak buat dan kata
nak datang bawa family semua at the end tak datang pun without short notice!....
Bagik Sue itu ada lah perbuatan yang kurang bertanggungjawab jugaklah...since we all
semua not little children anymore,( ada yang dah jadik isteri dan mak org pun)....
What ever it is 7 of us still enjor our self with latest story about us, married, children, carier,
and specially from Reen lah coz diantara kami semua dia berjaya future study sampai peringkat
teratas, iaitu PHD in Statistic at Newscastle, UK....Well done my friends!
Who those attend this meeting we should proud ourself becouse we are still loyal
just like we said! So herewith attached, our pic sepanjang pertemuan yang Sue akan
abadikan sampai bila-bila..Thanks a lot pada kak Sall and kak Iza atas segala usaha
dan bersama-sama dengan Sue dalam nak mengumpul dan contact semua org
dan kak Sall, restoran tu mmg sedap makanan dan nice view..







Thursday, 16-Oct-2008 00:17 Email | Share | | Bookmark
15 Oct, 2008 (Wednesday); Jamuan Raya DOS 2008

Masa persiapan pentas.......
Menganyam ketupat ke?...he!he!
Di pintu gerbang...macam majlis kawin je kan?
View all 12 photos...
Semalam sekali lagi DOS mencipta sejarah tersendiri kerana berjaya menjalinkan
hubungan ukhwah dengan seluruh warga jabatan semula apabila berjaya mengadakan
Jamuan Raya Tahunan (1429H/2008). Dihadiri oleh tetamu terhormat bekas -bekas
Ketua Perangkawan Malaysia dan tetamu-tetamu VIP yang lain. Yang bestnya this
year Sue adalah salah seorang yang diberi mandat untuk menjadi AhliJawatankuasa
for Hiasa dan persembahan. Tema tahun nie purple, pink and white. So bagiklah komen
erk macam mana hasil tungkus lumus kami semua dan idea dari Bahagian Metodology (div Sue)
lahirlah majlis yang happening dan marvealous nie...mendapat pujian personal lagik daripada
Pengarah Sumber Manusia, Y.Bhg. Dato' Nafsiah. Okey mari kita layan all the majlis
thanks a lot for the support!



Monday, 13-Oct-2008 08:06 Email | Share | | Bookmark
Farewell Pengarah, Mr Tan Keng Chuan & Jamuan Raya Metodology

Posing Raya 2008 Dari Sue...
With My Director, Mr Tan Keng Chuan, Wish The Best 2U
With TKC...
View all 9 photos...
Last Friday, on 10 Oct 2008, diadakan Majlis Perpisahan Pengarah Bahagian
Sue yang hebat, agresif dan particular man...iaitu Mr Tan Keng Chuan. Beliau
dinaikkan pangkat kepada E54 dan telah mula bertugas di cawangan jabatan
kami di Perak. Mr Tan, wish you the best for yr future undertakings....so thanks
and sorry for everything...
Jamuan raya plak untuk bahagian kami diadakan dengan meriah sungguh oleh ahli-ahli
Metododology.....Layan....





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net